Uw expert in betonwerken!

Van oprit tot zwembad!

Beton is een sterke grondstof die in elke tak van de economie wordt toegepast. Het is heel belangrijk om voor uw project beroep te doen om een totaalpartner in betonwerken die bulkt van de ervaring en knowhow. Zaakvoerder Pieter Maes voert uw betonwerken tot een goed einde uit. Een sterke fundering is een basis om met succes op voort te bouwen.

De toepassingen van beton zijn eindeloos. Niet alleen voor gestorte betonkelders, betonnen zwembaden of keerwanden, maar ook voor de afwerking van uw terras of trap. Beton heeft naast zijn functie van stevigheid ook een esthetisch kantje.

Welke beton- en funderingswerken behoren tot de mogelijkheden:

  • Storten betonnen opritten
  • Plaatsing vloeren in hangars, garages, loodsen, …
  • Polieren van beton voor terrassen

Naast de toepassingen zijn ook de voordelen van beton eindeloos. Beton geniet van een uitstekende brandweerstand, is makkelijk verwerkbaar, heeft een goede druksterkte, … Bovendien kunnen er allerhande kleurschakeringen aan toegevoegd worden zodoende dat het er niet altijd saai en grijs moet uitzien.

Maes Betonwerken is uw partner om dit voor u te realiseren. Een telefoontje naar de firma in Westerlo uit Antwerpen is snel gebeurd!

Contacteer ons!
014 96 06 29